torsdag, november 19, 2009

Tiiei :)

Ja i dag har vi vært i Oslo å hentet det bordet :) Kommer til å bli sååå bra tror jeg.. Så i morgen blir det å rydde både det ene og andre *gleder seg* :) Til lørdag kommer Trine mor på besøk med linnea :) Kommer til å bli så koselig, spise god mat å se tv å bare "røte" hehe..
Må legge ved ett par bilder jeg :) Av mine tre elsklinger som gjør dagene så
verdifulle og minnerike :)


Her har vi Nero da.. Å selvsag lille gutten til mamma`n sin :) vakker vettu...




Å her er de samlet.. *smelt* Elsker dere alle tre over ALT.. :)
Det var alt for i dag, kommer nok sterkere tilbake..
God kveld alle sammen :)

Hei igjen..

Nå er det en stund siden sist ja.. Tiden bare flyr avgårde.. Å den lille jenta vår vokser og vokser. Mye som skjer i tiden frammover nå, hun smiler så godt, ler av/til oss, snur seg å ser etter når noen går forbi, strekker seg etter leker, men griper ikke enda da.. Men DET kommer fort nok.. hehe... Det gjelder å NYTE tiden max såfall...

Jeg lovet bilde av den "kakedekorasjonen" å her er den da, søt syns jeg.. hehe



I morgen går turen til Oslo.. Jeg fant dette fine understellet til heve/senke bordt på Finn.. Kommer til å være så mye enklere å sitte/stå å scrappe.. Variere det litt :)



Nå er det ikke lenge til jul heller :) Gleder meg veldig masse.. Er jo en så utrolig koselig tid. Alt i fra mat, godtter, lukter, tenne masse levende lys, samvær, og ikke minst første julen til Emilie jenta vår.. Skjønner jo ikke så mye i år, men gleder meg veldig såfall :)

Sååå fint at du er frisk igjen Johanne :) Brystbetennelse er ikke godt :(

Nå er det natta på meg :)

Nattinatt alle sammen ..