torsdag, september 08, 2011

SKOGSTUR MED FARMOR

Hei igjen :) Nå var det virkelig lenge siden.. ikke hatt den helt store blogge lysten, men kjenner at det var virkelig på tide nå :) Har jo skjedd sååå mye siden sist :D Jeg har blitt 30 år, Emilie har blitt 2 år pluss mye mye mer :) Jeg har også gått ned over 12 kg nå :D SUPER MORRO :D


Ser dere på bilde serien under så er det noe jeg har lært meg jo :) tro det eller ei ;) hihi.. Men fy søren så morro å enkelt..



Disse bildene over ble tatt på en såå koselig skogstur med min kjære svigermor :) Ei utrolig flott, snill dame.. Rett og slett heeelt super :) HELDIGE MEG :)


Ellers så må jeg tilslutt nevne en bitte liten ting :) Jeg var på polen sist uke, og slukke ha ei flaske med Amarula... NAM NAM ;) Emilie satt på armen min, flaska satte jeg på rullebåndet å vips da jeg sto foran dama i kassen så spurte hun søren meg om LEGITIMASJON..??!!.. hehe.. Begynte bare å le jeg å sa jeg ble 30 i juli.. hehe.. Men skal si det var ei jente som kjapt viste det også :P "She made my day" eller hva det heter for noe ;)


Nå skal jeg bare fortsette å slække under teppet i sofan til min kjære kommer hjem :)


Ha en fiiiin kveld allesammen..

Stor klem fra