mandag, oktober 26, 2009

For en FANTASTISK dåp til datteren vår Emilie...

I går var det dåpen til Emilie. Vi ba hele familien, så vi var rundt 54 stk. Det var utrolig koselig å både jeg og Ove føler at det faktisk ikke kunne vært bedre! Virket som alle var fornøyde også egentlig... Svigerfar Kjell lagde gryten vi serverte, å den ble helt fantastisk GOD.. Alle skrøt av den.. Så tusen takk til deg farfar Kjell :)
Det var også ett LASS med kaker (noe det alltid er i denne familien) som smakte heeelt utrolig godt.. Tanten til Ove, ( Gunn ) hadde lagd en kjempe flott marsipan kake og en utrolig god sjokolade kake :) Hun hadde også med en utrolig søt "kake dekorasjon" om jeg kan kalle det det da.. hehe.. Legger ut bilde av den en dag jeg :) Må bare takke alle som hjalp til, som gjorde denne dagen så uforglemmelig for oss :) Har tatt masse masse bilder, så gleder meg til å lage album til lille Emilie jenta våres :) Syns det er så viktig og morro å ta vare på disse gode minnene til henne, så hun som litt eldre kan ha stor stor glede av de :)

Vil bare igjen takke alle som hjalp til med all god hjelp, det satte vi kjempe stor pris på altså :) Til og med pappa vasket gulvene når alle gjestene hadde dratt :) *inponert jeg* hehe :)

Legger ut noen bilder seinere jeg :)

Ha det så bra dere :)

Ingen kommentarer: