onsdag, juli 14, 2010

Se denne....

SØTE jakken som Emilie har fått av mormor. Den passer ikke enda men gleder meg til den passer :) Også som noen av dere kanskje vet... så elsker jeg lilla :) Knappen er også utrolig søte





Her om dagen var det sååå nydelig vær.. Det blåse litt men var egentlig bare deilig.. Så da tok vi turen til Rød Herregård her i Halden.. Har dere ikke vært der så annbefaller jeg det på det sterkeste.. Det var som jeg og Ove pratet om, at det er så synd man glemmer bort sin egen by.. Så herretter så skal vi nok være litt mer turister også i vår egen flotte by :)


Jeg er vel en person som elsker å ta bilder.. Av Emilie jenta vår selvsag, Nero, naturen, blomser, hjem, scrapping og ikke minst av den lille familien min SAMMEN :) Som jeg TROOOR er til Ove`s stooore frustrasjon... hehehe... Så da vi var på Rød Herregård så måtte vi jo selvsagt ta bilder av oss alle sammen.. Å i steden for å rope på en av turistene i den flotte hagen så satta han kamera på vognen til Emilie, trykket på selvutløseren... Sååå løper Ove fra vognen og bort til oss men det sier PIIIP PIIIP PIIIP..... å jeg da holder på å le meg i hjel pga jeg syns det er sååå koselig.. hehe... og ikke minst morro.. Koser meg GLØGG i hjel.. hehehe.. Man har ikke mer morro enn man lager selv sier jeg bare <3>

Å her er lille snuppa vår da :) Bildet er tatt i mellom sprinklene på lekehagen :) Å hun er blid som vanlig :) Nå om dagen er det 4 tenner som har kommer ut på samme tid, så hun er nok bitte litt mer suttrete enn vanlig.. Men hun har ALLTID ett smil på lur.. Å da tøyser jeg IKKE.. :)



Disse nyyydelige rosene er hentet i hagen hos mamma og pappa :) Da jeg våknet her en morgen, kom ned på kjøkkenet til et ryddig kjøkken bord der disse sto og luktet helt fantastisk var bare en såå god start på dagen :) Syns de ikke holder seg så lenge bare..

Selv plantet jeg pioner i våres.. Å jeg gleder meg masse til de kommer :) Elsker dem...



Eller så må jeg også fortelle dere at min kjære Ove har også begynt å blogge litt :) Å her er adressen :http://geirol.blogspot.com/ han er vel litt over middels inrtisert i kamere ting, så utstyret er det ikke noe å si på nei :) Flinke gutten miiiiin....


Nå er det nattan på meg her :)


klem klem..


P.S.... tuuusen takk for hjelpen ang blogg spørsmålet Johanne <3>

6 kommentarer:

verdens heldigste mamma sa...

Baaaare hyggelig mor !!:) Nydelige dere! Flott bilde av dere !!! :) Gleder meg til og hilse på!:) Og se Nero igjen :) EN dag , når det passer :)

Stor klem!

Geir Ove sa...

Hei på deg
Heheheheh ja selvutløseren er en god venn av meg se. Heheh Føler meg bare sååååå lur da jeg trykker på den og beiner avgårde for å rekke fram til dere for så og brå snu og rekke og smile før det sier piiiiiip. Og da har jeg stort sett giret opp Nero så han kommer springende mot meg eller fått Emilie til å snu seg vekk fra kameraet og se på meg . Men bildet ble jo kjempe bra da. Kjenner jeg det rett så blir det flere av disse bildene. OG vet du hva det er helt greit. Man får ikke mere morro enn man gjør delv som du skriver.
Klem fra meg til deg

Jannicke Iren Johansen sa...

Rød Herregård er en fantastisk plass. Vi bor 5 min unna, så blir å gå en del turer der nede. Nydelig :)

C ♥ sa...

Hei og takk for hyggelig hilsen hos meg. Var også utrolig bra med litt innspill ang veranda. Det hjalp godt og nå er jeg overbevist om at vi må ha det :) Kommer nok ikke til å angre!

Den jakka var helt nydelig! Skjønner godt at du gleder deg til å bruke den.

Ønsker deg og dine en fin torsdag og påfølgende helg.

klem C

Villa Minde sa...

Hei hei og tusen takk for veldig hyggelig hilsen på bloggen min. Jeg er superfornøyd med tapeten ja og gleder meg til å se hvordan det blir når kjøkkeninnredningen blir montert om noen få uker ;0) Kjempekoselig blogg du har, jeg titter innom igjen snart! Ønsker deg og dine en super dag! Sommerklem fra meg

C ♥ sa...

Hei igjen :) Takk for innspill ang dør også. Har ikke bestemt meg enda, men haster ikke riktig enda heller :)

Ha en fin søndag!

klem C