søndag, september 19, 2010

Jeg ELSKER høsten...

I dag har det vært et helt fantastisk høst vær.. STRÅLENDE sol fra blå himmel :) Å min kjære kjære Ove hadde kjøpt inn pølser, engangs grill og det som ellers hører med for å gå i skogen å grille :) Jeg så å si ELSKER å komme meg ut i skogen eller ved vannet. Hva er vel ikke bedre enn frisk heeerlig høst luft sammen med de som betyr mest for en? Åhh.. sååå evig takknemlig for at jeg har den lille fine familien min :)
Både jeg og Ove elsker å komme oss ut i skog og mark.. Å jeg gleder meg til å føre dette videre til Emilie :) Komme oss ut uansett vær og vind.. Klær og sko til lillemor er kjøpt inn :) Eneste jeg skal kjøpe er noen gode votter så hun ikke blir kald og våt i snøen og et bitte lite akebrett :)
GLEDER MEG :)
Endelig har veggteksten vi bestilt kommer til riktig adresse :) Så skal prøve å få satt den opp i morgen :) Tror det blir sååå lekkert :)
En annen ting jeg også gleder meg til og over, er at vi har blitt spurt om å være faddere til sønnen til min fetter :) Å SELVSAGT ble Benedikte sååå glad :) Gleder meg virkelig til 10 oktober :)
Nå skal jeg finne sengen min :)
Nattiantt blogg venner..
klem

1 kommentar:

Geir Ove sa...

Hei på deg du. Det var kjempe koselig der nede ved vannet. Og pølsene ble kjempe gode de. Jaggu ble det ikke veldig varmt i sola der og. Helt nydelig høst søndag. Gleder med masse til å nyte naturen i nærmiljøet masse i tiden framover. Skal nok se at det blir en del turer på oss. Er jo bare så deilig å kose seg ute og kjenne at man bare kan nyte naturen og den kosen rundt det. Og kjempe deilig er det og komme hjem etter en sånn tur også. Bare slappe av og nyte alle inntrykkende man har fått i løpet av turen. Gleder meg til neste tur..

Kos Ove