tirsdag, august 31, 2010

KLOKKE...

Jeg ER verdens heldigste jente...
Og jeg HAR verdens snilleste, fineste, omsorgsfulle, kjekkeste KJÆRESTE...
For i dag fikk jeg en sååå utrolig fiiin klokke av min kjære :))
Han er jo bare utrolig utrolig snill da..


Klokken er på, å jeg liker den sååå utrolig mye :) Igjen tusen tusen takk gutten min :)

For en liten stund siden var jeg innom Borg storsenter, på My cinnamon girl.. Der hadde de 50% på hele butikken å jeg gjorde fle kupp :) to herlige bukser, en nydelig lett kjole, og enda en kjole i lin :) Litt stort var det, men til neste sommer blir til min store glede kjolene tatt i bruk :)


Vi var også en liten tur i byn her i Halden her om dagen.. Da så jeg disse gummistøvlene til lille søta vår :) Som jeg har sett på før å har hatt sååå lyst å kjøpe til henne :)
Så da kjøpte pappan disse til henne :)
De er fra Ponny og er kjempe søte.. hihi :)
Ellers så har en ny epoke i livet startet.. Jeg har begynt å jobbe igjen etter mamma permisjonen :) Jeg må jo innrømme at jeg gruet meg litt.. Til å ikke få dele dagene med lillemor.. Men på en annen måte så skal det bli kjempe godt å komme inn i den vanlige hverdagen igjen, å føle at NÅ er det fredag OG helg :) Som Ove sier så vil jeg nok sette mye mye større pris på HELGEN :)
Er jo helt herlig å slutte kl 16.00 å dra hjem til lillemor som stråler da jeg kommer :) Og så lenge jeg vet hun har det bra, så har jo jeg det bra :)
Jeg har også bestil meg en veggtekst etter tips fra Elise ( http://elisemathilde.blogspot.com/ )
Gleder meg sååå utrolig til den kommer :)
Nå skal jeg steke en liten omelett, lage en stor kopp te og så finne sofan og kose meg resten av kvelden..
Ha en fortsatt fin kveld allesammen :)
Klem klem

1 kommentar:

Soffi sa...

Må si du er heldig! Så flott klokke! Du får hilse til Ove å si at han gjerne må gi en liten "opplæring" i å overraske til min samboer hehe ;) Jeg var også innom MyCinnamonGirl for litt siden..smelt sier jeg bare! Så mye lekkert! Sånn sett er det synd (eller kanskje ikke..) at vi ikke venter ei jente...da hadde jeg gått berserk vet jeg :) De har dessverre ikke like mye fint til gutter synes jeg...¨men jeg fikk kjøpt meg en veldig søt ammegenser som jeg kommer til å få mye bruk for utover høsten.
Håper ellers at det går bra å være tilbake i jobb! Snakkes :)