søndag, november 07, 2010

Tippetrim...


I dag ble vi med mamma og pappa på tur til Erte hytta, der det var Tippetrim.. Dette er noe jeg kan huske fra jeg var lita vi gjorde masse. Å som igjen jeg GLEDER meg til å føre over til Emilie :) Godt min kjære Ove også er glad i å komme seg ut i skog og mark :)


Emilie var sååå flink til å gå selv.. Tror nok hun koste seg MASSE :)Her er lillemor ute å går med morfar på turen i dag...

En av mange i årene som kommer vil jeg tro :)


Fornøyd lita frøken som fikk den tradisjonelle purka med gul ost (som jeg også fikk der da jeg var lita) og litt nystekt vaffel da :)En annen ting jeg håper dere vil gjøre....
Det er å stemme på bilde til min kjære Ove, i en konkuranse :)
På denne bloggen -------> http://lisesundfoto.blogspot.com/2010/11/finalistene-i-fotokonkurransen.html kan dere gjerne stemme på BILDE NR: 4.... :)

Må bare si selv at jeg syns han har blitt kjempe flink.. Flink til å se de rette tidspunktene, tingene, øyeblikkene... Han er også flink til å redigere de så stemningen komme enda mer fram i bildet :)
Som mamma sa Ove.. kanskje det blir ei bok en gang ;) Lov å drømme da ;)
Sjekk ut bloggen hans her -----> http://geirol.blogspot.com/

Nå er det film kveld resten av kvelden her hos oss... Selv om Ove`n min ikke vet det enda da.. hihi..
Men tror nok at det faller i smak :) For han skal få velge film.. hihi.. :)

Skrives snart igjen :)

Klem klem


2 kommentarer:

Geir Ove sa...

Nååååååå du er jo bare så god da. Var kjempe koselig ned film kveld. Deilig å unne seg noe sånt også innimellom også. Tusen takk for påfunnet Pus. Var jo en fin film og det da. Noe litt over the topp et lite øyeblikk det men resten var kjempe fin da. Nå er det natta og satser på en begivenhetfull morgen dag også.
Ove

Anonym sa...

For en vakker liten jente du har!!! Takk for koselig besø i butikken igår :O)

Vi sees!!