torsdag, desember 23, 2010

Lillejulaften allerede?? jøss... denne herlige førjulstiden har jaggu gått fort må jeg si. Gleder meg veldig til i morgen. Først skal min kjære Ove sove litt etter nattevakt, så går turen til svigermor og sviger far på den tradisjonelle grøten MED mandel :) År etter år har jeg fått mandel :) Å premien er selvsag MARSIPANGRIS :) Jeg er ikke så ille glad i marsipan, men spenningen med å få mandel er jo der :) super morro :D
Så når klokken blir 17.00 å julen ringes inn, da kommer mamma og pappa, brødrene mine og svigermor og svigerfar :) Masse god mat skal vi spise, å sikker ikke mindre gaver i år er det heller :) Gleder meg sånn til å se hva lillemor får.. :D Vi får også besøk av julenisse :D Tror nok jeg kommer til å få meg enda en god latter da min kjære Ove kommer inn i full kostyme :)
I går kveld, da badingen, pyrsjingen og kveldsmaten var inntatt, hentet jeg fram et lite juletre som jeg kjøpte på Finnestad her i halden til Emiie :) Pyntet det litt, men skal gå på salg jeg, å se om jeg finner enda mer nydelig juletre pynt som passer dette søøøte treet :)
Dypt konsentrert lita frøken som hjelp meg :)

før jeg skulle gå å legge meg nå i sta, så fylte jeg denne kjempe søte julestrømpen som mamma har strikket til Emilie :) Sååå søt var den, så nå henger den nede på døren, med innhold som blandtannet små søte dyr... gris, ku, hest, sau, har også lagt en rosin eske som hun er så glad i, også en Eventyr sjokolade.. er det julaften så er det julaften :)


Nå skal jeg straks legge meg til å sove :)

Ønsker dere med dette en riktig GOD JUL ...

Juleklem fra


2 kommentarer:

Geir Ove sa...

Hei på deg gleder meg til å nyte dagen kjempe masse . Bare kose oss og varme opp til kvelden . Blir morro og se hvordan hun reager på alt som skal de i dag. Blir vel overfalt når vi kommer så langt som nisse besøk i dag men men det går nok bra det og se . Ehehe . Gleder neg masse masse . Kos ove

Livy sa...

Heisann!
Nå har jeg ventet lenge på oppdatering her altså! Håper dere har hatt en fin jul, og et godt nytt år så langt!

Stor klem ♥