lørdag, januar 15, 2011

Litt seint.. men...

Godt nytt år til dere alle :)
Vi er 15 dager inn i ett nytt år.. ALLEREDE.. sukk.. tiden går for fort :)
Var virkelig på tide med ett innlegg nå.. Har en del å ta igjen nå, vi har hatt en herlig jul og en kjempe fin nyttårsfeiring med virklig gode naboer :) Kommer tilbake til det litt seinere her i dagen innlegg jeg..
Takk Liv Solveig for en herlig kommentar :D Jeg syns bloggen din er helt fantastisk, du her et nyyydelig hjem. Skulle kommet hit å gitt meg noen tips du vettu ;)
Dette bildet under er tatt på julaften, da vi sto på farten for å dra opp til farmor og farfar til den tradisjonelle grøten med mandel og premie.. I år var det farmor sin tur.. ENDELIG ;)
Emile hadde på seg disse nydelig klærne som hun fikk til bursdagen sin av farmor og farfar.. De er hånd sydd av ei dame her i Halden :)
Det er ei bukse i grått, tunika i rosa og ei grå jakke med rosa sløyfe. Super søt syns jeg.
***

Husker dere jeg viste fram julestrømpen som mormoren til Emilie hadde strikket? Denne hang nede å ventet på henne da vi våknet på julaften morgen :) Så etter vi skiftet fra pyrsj til reine klær og spist frokost så fikk hun hente denne :) Hun satt nyskjerrig i sofan og tok ut en etter en ting.. *næææ* er ett ord hun bruker mye når det er noe hun syns er fint.. hehe..

Dette lå i strømpen... Hun elsker rosiner da, så måtte jo ha med det, dyrene falt også i veldig god smak, for hun er sååå glad i dyr.. Sjokolade derimot har jeg ikke gitt henne så mye, så dette var faktsik henne første sjokolade,( som det tok to dager å spiste opp... hehe) Jeg syns helt ærlig ikke de små har så behov for dette, de var jo ikke HVA det er... Å det kommer tiden kommer fort nok da de vet hva det er. Jeg er mye flinkere til å gi henne frukt som hun er utrolig glad i eller rå brokkoli som hun også er sååå glad i :) hehe.. *RAR* hehe...

Denne sofa stolen fikk hun til jul, å hun stooor koser seg i den :D

I går var jeg i Sarpsborg en tur.. Å da ble dette med meg hjem :)

Disse MÅTTE jeg bare ha til Emilie, da jeg er utrolig glad i både ullsokker og tøfler som holder lillemor varm på tottelottene sine :D Mormor strikker sååå flotte ullsokker til henne, eller alle oss egentlig.. De bruker jeg masse, mens tøfler går hun med heletiden nesten.. Koooselig syns jeg.. Å DISSE var sååå gode.. hun var så deilig og varm på føttene og ikke sånn varm klam som hun latt kan bli.. Så dissa falt i smak hos lille solstrålen vår :)

Disse er jeg nå heldig eier av :D


Før syntes jeg ikke de var noe fine i det hele tatt, syns vel ikke det nå heller at de er så fiiine... MEN... De er jo så praktiske... De er høye, varme, kjempe gode å gå i, lette og ikke minst... Man har sko i FLERE ÅR.... Så tar man godt var på de å følger "bruksanvisningen" haha.... Så har man MYE glede av dem :) Har brukt de på to turer alt jeg... Når valget sto mellom disse eller noen høye sorte pen støvletter som overhodet ikke er varme, så var valget enkelt.. Så får det bli de sorte høte pen støvlettene neste gang jeg vil bruke noen tusen på sko...
Jeg anbefaller såfall disse på det sterkeste, såfall om man er mye ute.. Værste osm finnes er jo å fryse ;)

Helt til slutt så legger jeg vet et bilde av mine to solstråler..
"storebror" Nero på 5 og et halvt år og lille Emilie som gjør nye ting hver dag føler jeg.. Mange ganger jeg kan sitte å bare se på henne når hun leker for seg selv.. Hun har en fantastisk fantasi og litt gal innimellom.. Den jenta er ikke akkurat små redd i grunn.. hehe.. Bildebevis kommer i neste innlegg :)
På fredag tok jeg med fri for å være med henne, det er en såå dyrbar tid nå.. En tid man bare må nyte max :)
PÅ nyttårsaften så hadde jeg og min kjære forlovede faktsik vært forlovet i 12 år... :D Helt utrolig vettu.. Men jeg er sååå stolt over det.. Han er jo en fantastisk gutt for meg, så håper på mange mange år til med deg Ove`n min :D En gang i livet blir vel også jeg gift kanskje..... :P hehe...
Vi kjøper jo alltis noe til hverandre den dagen, men i år syntes jeg det var sååå vanskelig.. Men plutselig så slo det meg.. hvorfor ikke kjøpe et stort album med sorte blange sider, en hvit penn, og ei liste med: " Hva skal vi gjøre sammen før 2011 går over i 2012? " Detter er alt fra å dra på fiske tur, bake, lage telt hus i stuen, bake eller feks mate enrene oppe i tistadalen :) å det sist nevnte var noe vi gjorde i DAG :) Vi hadde med oppskåret brød i små terninger, godt med klær.. så kjørte vi opp :) Emilie var nok litt små redd for de kommer jo helt opp på beina dine om du ikke kaster brødet langt nok bort, å mens vi sitter der på hus så kommer den ene mest griste anda å beit meg i fingern.. haha... Etter litt så ble hun litt tryggere den lille jenta vår og syns det var kjempe morro :)
Meningen med gaven min kjære fikk, var da å oppleve mer SAMMEN og det med den vakreste lille jenta i verden, albumet skal fylles med bilder og ord om opplevelsene våre.. Å tenk såå koselig for Emilie å se i denne da hun blir eldre :D FANTASTISK :)
Takk for en SUPER lørdag Ove`n min, med en god frokost, koselig besøk og en ny opplevelse i albumet og minnet mitt *smask*
JØSS..... Nå må jeg jo gi meg da.. Dette ble jo så ALTFOR langt da men.. hihi..
Nå er det straks nattan på meg..
Klem fra


4 kommentarer:

Mandelhjärta sa...

Hei! :)
Lenge siden sist.
Koselig å lese om dere igjen. Mange fine bilder du har lagt ut.
Ha en hyggelig søndag videre!

*Klem*

Geir Ove sa...

Hei på deg du.

Tusen tusen takk for den fine gaven. Gleder meg masse til å fylle den med masse bilder og ideer framover. Utforske nye teknikker og nye ting vi skal gjøre sammen. Gratulerer så mye med nye sko. Tror nok du har noen varme fine sko i mange mange år fraover der.

Blir så glad inni meg av å se sånne bilder av lille Emilie, hun elsker å pynte seg og synes at hun er kjempe fin selv også.

Nå er det snart natta her så skrives snart igjen.

Livy sa...

God kveld i stua!
Så skjønne bilder av jenta deres :) Håper dere koser dere masse i kveld! Klem fra Livy

Livy sa...

Tusen takk for koselig hilsen!! Gleder meg til å hilse på den nye verdensborgeren nå ja!!

Ønsker deg en fiiiiin helg! Klem