søndag, januar 10, 2010

Brrr.....

- Nå er det alt for kald for meg altså.. huff!! Men det er jo vakkert ute da :) Tok et bilde ut stue vinduet her om dagen, å det er jo nydelig å se den tunge snøen ligger på trærne, å fuglene koser seg med solsikke frø og nek :)

Ellers har jeg fått ryddet ut julen da, er i grunn veldig godt selv om jeg syns julen og pyntingen er utrolig koselig :) Men som sagt.... veldig godt å få det på loftet igjen :) Så her en dag så fikk jeg ryddet skikkelig, mens lillemor lå å koste seg i lekehagen sin.. Til slutt sovnet lille frøkna og sov til jeg var ferdig :)

Jeg kan jo legge ut noen bilder av stuen vår :) Ble veldig fornøyd selv jeg.. hihi..

Lillemor fikk ett par leker til jul også, så den lille kose plassen vår er alltid klar :)

Tv-kroken vår ...En trøtt Nero gutt som stor koser seg i sofa`n :)

Her er Perfect Home englene mine, som jeg er sååå glad i :)
Disse to lysestakene fikk jeg til jul av min lillebror.. Syns han er veldig flink til å kjøpe julegaver jeg...

Var ikke dette lyset fint eller?? Syns det er helt nyyydelig jeg.. Å når det er brent seg ned nedi, så kan det brukes som en lykt etterpå, bare sette et te lys nedi :) SMART... :)

Nå kommer snart min kjære hjem :) Så da avslutter jeg for i dag.. MEN skal ikke se bort i fra at det dukker opp noe mer her i nermeste framtid :)

Kos dere masse på denne søndags kvelden...

klem klem

1 kommentar:

verdens heldigste mamma sa...

Hei hei !!

Så fint det er hos dere !!! Nydelige engler og JA for ett GENIALT lys!!! Du koser deg nok med minste mor nå tenker jeg !!:)

Og ja, når man skal "svare" på kommentarene til de som legger igjen hos deg må man gjøre det inne hos den som har lagt igjen på en måte :) Akkurat som du skrev hos meg nå!:)

STOR klem!