tirsdag, januar 05, 2010

Godt Nytt År :)

Nå er det alt for lenge siden jeg blogget litt :) Men som ett av mine små nyttårsforsetter så skal jeg bli MYE flinkere til å blogge.. Jeg får jo så mye inspirasjon av å se andre sine blogger.. morro morro :)
Nå har jeg endelig begynte å komme meg etter en ukes tid meg forskjølelse.. Deilig at det endelig slapp :) Ikke det at jeg skal klage da, for jeg er jo aldri dårlig.. Min kjære Ove har også ligget rett ut med forskjølels, så nå kan vi holde oss friske i noen år til.. hehe :)

Jeg kjøpte meg ett lite snedig kamera nå etter jul jeg. Så nå blir det mye enklere for meg å ta masse bilder av hverdagen vår å kunne blogge og ikke minst scrappe album litt mer. gleder meg noe enormt til å fortsette på albumet til jenta vår Emilie :)

Jeg har forresten et bitte lit prosjekt nå om dagen, som faktisk bare et mitt.. hehe.. For hobbyrommet mitt skal jeg ordne litt på.. Jeg kjøpte meg jo det flotte heve/senke bordet.. også skal jeg kjøpe ei senge å gjøre det om da til HOBBYROM / GJESTEROM :) Noe sååå lurt :) Så gleder meg til å vise dere bilder både før og etter.. :)

Her om dagen badet jeg og jenta mi i badekaret :) Det var sååå koselig.. Hun koser seg jo sånn i vann da. Også fikk hun til jul av bestisen min christine, badeleker som lager lyd :) KJEMPE stas vettu...
Legger ut et lite bilde av gullet jeg :)

Nå skal jeg kose meg med litt mat og en kopp ta :) Så skal jeg nok ikke ta en like lang pause som sist.. hehe...

Ha en fin kveld alle sammen :)

klem klem

2 kommentarer:

verdens heldigste mamma sa...

Hæææærlige jenta deres !!! Åh .. sukk .. så nydelig hun er !

Ja nå må du bli flinkere til og blogge altså! ;) he he ..

Hadde tenkt til og blogge litt nå men etter at kamera var med ut en tur nå i minus 20 blei det brått tappa for strøm så da får jeg fortsette i morra :)

Fryser jo snart fast her ute i skogen!

Vil ha litt mildere vær ..

Kos dere og gleder meg til bilder av hobby rommet ditt!! :)

Klem

... sa...

Åh.. Takk Johanne <3 Min første kommentari bloggen min jo.. Tuuusen takk :)

Blogging er sååå morro :) Gleder meg allerede masse til å se mer oppdatering på din :)

God helg til dere alle.. Håper Robin er bedre :)

Stor klem