søndag, januar 17, 2010

Isbading og juletre brenning...

I går var det isbading og juletre brenning her vi bor :) Det er noe som arrangeres hvert år.. Jeg har IKKE badet å har overhodet tenkt til å isbade.. hehe... Men syns det var veldig koselig å stå på land med gode varme klær og sko å se på da :) Med litt hjelp også fra det stor bålet :)
Masse folk hadde møtt opp. å tror det var 8 stk som badet i det iiiissss kalde vannet... brrrrr :/
Deilig at det var noe mildere også, så vi kunne legge Emilie i vognen sin å komme oss ut.. Gått alt for lite tur den siste tiden.. Men når det er sååå kaldt som det har vært så tar ikke jeg lille Emilie ut.. :)
Legger ut noen bilder jeg :) Ikke den beste kvaliteten men...

Guttene mine og lille Emilie sover søtt nedi den varme deilige vognen sin :)

Juletreet er også med på slep :) Ble nok litt tungt på slutten det ca 3 meters lange treet.. hehe..


Tror ikke det syns så godt men, det er såfall bilde av en tre stige ned i ett stor hull i isen her !!

Også til slutt et bilde av det flott bålet som varmet GODT :)

Det var også varm drikke til alle og salg av pølser med ett lodd på kjøpet hvor man
kunne vinne div ting :) Alle de som isbadet fikk også diplom :)
Kjempe fint at velforeningen her får til ting som dette.. Da kommer vi også oss mer ut.. Velforeningen har også laget en HELT UTROLIG flott akebakke.. Det er engentlig en fra da jeg var liten de har "pusset opp" hehe... den er mange ganger bedre enn den som var da jeg var liten da.. Myyye lengre, med masse lys som lyser opp fra toppen og helt ned... Det er også laget to bål plasser, en på toppen og en midt i bakken.. KJEMPE FLOTT... Nå gjenstår det bare å prøve den mens snøen enda ligger :) Den syns godt på vei ut av Halden, like etter Båt Holm som man har på høyre hånd, så ligger ake bakken på venstre side når men kommer på den lille bruen :)

Ellers så har jeg ryddet litt på prosjekt rommet mitt da.. hehe.. Å sengen er bestilt å kommer i midten av uke 4 :) Før det skal jeg ha ryddet enda mer, og malt veggene og litt lister :)
Gleeeder meg :)

Nå tenkte jeg å ta med litt kveldsmat og sove litt :)

Nattinatt blogg venner :)

1 kommentar:

verdens heldigste mamma sa...

Neimen, tenk så koselig med jultre brenning og isbading!!! Hei og hå:) Så utrolig koselig og lage det til tradisjon.. ( skjønner godt at du ikke badet .. jeg hadde nok svimt av! ) Men gøy og se på da !:)

Klem