mandag, februar 08, 2010

Prosjekt hobby / gjesterom :)

ENDELIG fikk jeg satt med ned å blogget litt igjen :) Er jo igjen... altfor lenge siden.. men nye har skjedd den siste tiden som feks legging av nytt gulv i stua, hobby / gjeste rommet og selvsagt masse kos med Emilie jenta vår :) Tenk.. til torsdag er hun ett halvt år... DET er helt sykt å tenke på... Sier heller 6 mnd jeg.. det høres litt mindre ut.. hihi...
Må le litt her jeg.. hihi... pga det at jeg har en som maserer beina mine her nå mens jeg skal (prøve å) blogge.. men han er LITT prate syk.. hehe.. men ikke missforstå med Ove`n min.. veeeldig koselig at du prater altså...
Som sagt så har vi lagt gulv i stua... (bilder kommer når lister er på plass) Å jeg /vi ble KJEMPE fornøyd... Det ble en så mye mer lunere, varmere og koseligere stue.. Så det angrer vi ikke ett sekund på :) Kanskje dere kunne sett før og etter bilde?? Prøve å få til det jeg :)
Under her har jeg lagt ut MANGE bilder av det berømye rommet.. som jeg også ble sååå fornøyd med.. Er bitte litt små rydding igjen altså. Men blir sååå bra syns jeg.... Å jeg må vel innrømme at jeg har fått god hjelp av min kjære til å male veggene, bære opp seng og montere den, bare ut gamle hyller og div div.... :) SUPER flink er du Ove :)

Her er det masse rot og blå vegger...
Enda mer rot... hihiDen store hyllen der prøver jeg fremdeles å få orden i da.. Skjønner ikke at det kan være sååå mye ting og tang...


Denne hyllen kjøpte Ove til meg. Den kan jeg lett skyve ut fra veggen når jeg skal bruke noe og inn igjen når jeg er ferdig... Veldig smart :)


Veggen er ikke blå lengre :)

Her syns til og med bordet mitt :) Han skrudde på ei plate for med å festet bryteren så jeg kan heise det opp og ned :) Så da kan jeg både stå å sitte :D


Blomstene mine har fått plass på øverste hylle...

ELSKER disse små blomstene :) :) :)


Her har jeg noen av stemplene mine, fikk ikke plass til alle... Å fant forresten ut at "Dark Brown" fra Color Box er en av mine favoritt farger, bruker den veldig mye.. :) Fant faktisk 6 UÅPNA "øyer" :)


Scrapp floss er også utrolig fint å bruke... Takker min kusine Nina som introduserte dette for nybegynner meg :)


Knapper er også såååå fint å bruke på både kort og scrapping ellers..


En annen ting jeg bruker MYE er den hvite og grønne hjørne kutteren.. Som buer hjørnene :)


Her har jeg litt Distress :) Vannvittig morro å måle med Distress blekket (har to paletter jeg vanner ut fargene) MEN jeg skulle så inderlig gjerne gått å lært meg å malt bedre altså.. Ser så utrolig mange flink på div blogger.. At dere klarer sier jeg bare.. Men er bare tolmodigheten som setter grenser egentlig.. hehe.. Også det å ikke være for rask til å legge for mye farge. Bedre om man jobber gradvis for å få fargene så lys/mørk man vil :)
Tusen takk Charlotte for at du syntes at jeg skulle legge inn ett innlegg :) Å jeg holder jo det jeg lover.. hehe :)
Jeg var forresten å klippet meg i dag.. Brå bestemte meg til morgenen i dag at jeg måtte det etter å ha bestil fotografering av lille prinsessa til torsdag :) Å jeg klippet bort hele 15 cm ca :/ guri land sier jeg bare... hehe.. MEN jeg ble veldig fornøyd egentlig :)
Nå er det nattan på meg her :)
Sove godt alle sammen...
Klem klem..

2 kommentarer:

Kose- grisene ♥ sa...

Hehe, er jo så koselig å lese det du skriver :) Hallo, hvor er bilde av den nye frisyren?? Spennende med (stor) forandring da!
Og så fint det blei på det "nye" rommet! Forandring fryder :):)

verdens heldigste mamma sa...

Hei og hopp sukker topp!!

Det var inlegget sitt det!! Nå ha jeg ventet på inlegg hos deg! Det var absolutt på tide ja!! :) Så innmari mye ting du har!!!! Skjønner at det er en kjær hobby!! Gleder meg til og se gulv i stua!!!! Kom med bilder!! :)

Hils mann barn og hund!

Stor klem