søndag, februar 28, 2010

Snart ei ny uke, med nye muligheter :)

I dag ble det jammen gull til Petter Nortug.. igjen :) At de klarer... Inponerende må jeg si :) Nå er OL om få timer over.. Litt rart... pga jeg har faktisk fulgt med veldig i år :) Stafett feks og skiskyting... MORRO :D
Ellers så må jeg si at jeg vil ha VÅR....... hehe... Vi har hatt en fantastisk vinter <`3 Men NÅ er det nok altså.. Tenk så herlig å kunne trille uten å slite seg heeelt ut, kjenne solen varme, høre fuglene kvittre, høre det drypper osv... *DRØMMER* :)

Her er min lille fantastiske engel og meg :) Det er vel ikke noe som varmer hjertet mer enn når våre små legger seg inntil å suger til seg varme, trygghet og en EMORM kjærlighet...
Å når du vet med deg selv at disse små herlige skapningene skal være hos oss, vi skal GI tryggheten de trenger, kjærligheten de trenger, støtten, omtanken, gleden, oppdragelsen (på godt og vondt) hihi.... Vi skal IKKE akseptere hva som helst, men på en annen måte er det viktig å vise at man stoler på barna... Vi skal gi den tryggheten og oppdragelsen så DE blir trygge på seg selv i den STORE tøffe å selvfølgelig FANTASTISKE verden... :)
Jeg vet hvertfall med meg selv, at jeg og Ove skal gjøre så godt vi kan som mamma`n og pappa`n til Emilie, gi gullet vårt en fantastsik barndom og oppvekst, som hun kan mimmre på da hun blir eldre som en GOD barndom... (forhåpentligvis..) hihi <`3
Her er vårt andre lille gull :) En heeelt fantastisk hund :) Kanskje Oda å han kunne blitt kjærester Johanne?? hihi <`3


Min kjære har også hjulpet meg å henge opp speiliet i gangen :) Å jeg ble suuuper fornøyd.. Hva syns dere??


For en liten stund siden sa jeg til mamma at jeg skulle se om jeg fant sandbakesl former som jeg kunne ha telys i.. å plutselig kom hun med noen til meg :) De er faktsik over 100 år... utrolig :) Den skjea som dere ser, fikk Emilie av pappa`n min.. Den fikk han da han ble døpt :)


Dette lille skiltet syns jeg er utrolig nydelig.. Syns egentlig det passet veldig godt der det henger nå jeg...


Elsker de lysestakene fra Perfeckt Home :)


De små ringene som båndet er festet i, syns jeg er en veldig søt liten detalje :) På Yngvild`s gaveri her i Halden har de godt utvalg av sånne ting :)


Nå er det kvelden straks her hos meg :)

Ute snør det...... DESVERRE... hehe...
Men kanskje til glede for min kjære Ove...??? hihi.. Han kjøpte snøfreser på lørdag :)
Så han syns nok det kan snø snø snøøøøø... hehe :)

God han slipper å slite ryggen helt ut pga den snøen såfall..

Håper dere får en flott uke...

P.S.... Jeg har klart å få meg signatur jo... er nesten litt inponert over meg selv jeg... *ler*


Nattinatt...

4 kommentarer:

Jannicke Iren Johansen sa...

Du har et fantastisk fint hjem Benedikte!! Jeg kjenner inspirasjonen brer over meg når du legger ut bilder av hvordan du har det.

Også må jeg jo bare si at prinsessa ligner på mamman sin <3

Carolines Småbruk sa...

Hei hå;)

Litt treg med å svare her, også så jeg nå at du har fått ordnet deg navn på bloggen.. hehe... Er ikke helt inni dette med blogging selv, men det kommer seg ;)

Så fint dere har det, og så vakker lille Emilie er.. må si meg enig i at de sandkakeformene er utrolige fine med lys ;) Hvor på Isebakke er det dere bor henn?

Nei, får gå meg en tur med Tara lille vel..er jo så fint vær i dag ;)

Caroline

verdens heldigste mamma sa...

Hei hei !!

For en nydelig krok med speilet ditt der!! :) Du har det utrolig fint hjemme. Også den nydelige prinsessa di!! Og for ikke å snakke om Nero! He he :) Kose gutten!

Oda vil forresten gjerne være kjærester!! :)

Og jeg gleder meg til nye innlegg hos deg! :)

Kose- grisene ♥ sa...

Gud, for en nydelig krok med det speilet og de fine lysestakene! *Henter inspirasjon og idéer* Hehe..
Det skrives Miami, og Fort Lauderdale :) Hehe, måtte bare.. Og dit MÅ dere dra! Lurt å vente til lillemor blir litt eldre, det tenkte vi å gjøre med våre barn også,så får de liksom mest mulig ut av det :)
Tusen takk for de fine kommentarene på bloggen, det blir jeg så glad for!
Håper alt står bra til med deg og familien din, nå skal vi ut igjen i solen og fortsette med desperate forsøk på å få oss litt mer farge før hjemreise ;)
Stooor klem fra meg <3