onsdag, april 21, 2010

NÅ var det virkelig på tide.....

Endelig har jeg fått satt meg rolig ned å har full fokus på å blogge.. hehe.. Som jeg sier så var dette virkelig på tide nå.. Det har vært litt mye den siste tiden.. Jeg har nemlig forbredet en overraskelses fest for min kjære Ove som fylte 30 år 8 April :) Dagen feiret vi med 40 gjester lørdag 10 April :) Skal si dere jeg gledet meg altså.. Å det beste av alt.. HAN HADDE IKKE SKJØNT NOE... :) Han skjønte jo at det var noe, men trodde kun at vi skulle hjem til mamma`n hans på den lørdagen kl 18.00 å feire sammen min min mamma, pappa, brødrene mine og mine besteforeldre, og Svigermor og svigerfar :) Han hadde overhodet ikke i tankene at det sto 40 stk (gode venne og familie ) å ventet kun på HAN :) Dette kommer jeg til å huske for resten av mitt liv :D Min kjære bror Vegard hjalp meg godt å lure han :) V hadde lånt en limmo av en kammerat de skulle ut å lufte litt :) men så måtte V plutselig innom ett lokale han kameraten skulle ha en fest på kvelden med litt drikke, å så snill som Ove er så hjelper han min bror V å bære inn... å da han kommer inn døren, så står vi der å synger bursdags sangen :D GUD A MEG... hihi... får nesten gåsehus bare av å fortelle dette.. hihi.. for var sååååå GØY :) :) :)
Under ser dere to bilder av min kjære Ove som kommer inntettanende inn, bærende på ei kasse brus :) VERDES BESTE KJÆRESTE som fortjener KUN det BESTE <.3
Vi hadde en sååå fantastisk kveld :) med Kjempe god mat, drikke, kaker og vår kjære familie og GODE venner... Vi er jo sååå heldig som har så mange flotte mennesker i vårt liv :)
En LITT satt ut Ove her :D
Nok om festen ;) Under ser dere hva mormor kom med til lille jenta mi en dag :D Sååå nydelige tøffler.. Jeg måtte bare vise dere dem jeg.. for syns de er helt fantastisk skjønner :)


Eller så var jeg på Scrapiness på mandag å fikk handlet inn LITT... hihi.. Men det er jo sååå mye mer skøy når man kan frotse i div ting og tang når man lager kort og album :D Så i går og i dag, mens lille prinsesse sov søtt så fikk jeg lagd opp noen kort :) legger ut noen bilder under her så dere kan få se jeg :D Å er det noen som har lyst å bestille så er ikke det umulig heller da.. hihi :)

ELSKER disse små blomstene :)

Nå skal jeg prøve å ikke la det gå alt for lenge til neste gang.. :) Den festen tok all min energi ( som jeg hadde igjen etter at vakre Emilie jenta mi hadde fått sitt) hihi... å ukene etterpå har jeg hentet meg litt inn igjen.. Skal si dere at det tar på å tenke på HVA MEN ENN sier... er ikke få ganger jeg har holdt på å røpe meg altså.. men gikk HELDIGVIS BRA :D
Nå kommer min kjære hjem fra jobben snart å jeg skal faktisk se Paradise Hotel..... :P hehe.. Noen andre som ser på det??
Enkelte ting blir man LITT flau over egentlig.. :P
Ha en fin kveld allesammen :)
klem klem

1 kommentar:

Geir Ove sa...

Hei på deg . Ville bare si tusen tusen takk for en uforglemmelig kveld. Ja snakk om å bli overrasket , du har vært super flink jenta mi . Stelt i stand alt dette og alt for meg . Og nei jeg kunne aldri ha tenkt ut at det var noe sånt du holdt på med. At det var noe du drev med hadde jeg skjønt men ikke i nærheten av det du gjede. Vil bare si tusen tusen takk igjen . Kjempe glad i deg