lørdag, mai 15, 2010

Noen som har noen idè kanskje??

God kveld alle sammen :)
I dag, før det begynte å regne gikk vi ut å holdte på nede i hagen :) Ove og min lillebror holdte på i går.. Å det begynner faktisk å hjelpe, såfall med å ta bort det som skal bort... MEN.... hva skal man DA gjøre der nede??? hihi... Der kommer nemmelig dere inn se.. Enda mer plen, en platting, heller??? Har egentlig mest lyst på at jeg skal kunne bruke min lille kunskal fra skolen på å få plantet litt der da.. Lage en fin sti med forskjellige fine stauder på hver sin side.. Kanskje en liten dam med fisk oppi kanskje?? Tror jeg skal lete litt mer på nettet på foskjellige hage sider jeg.. Det må jo finnes ;) Det er også noen fine naturlig stiener og fjell på den delen dere ser det ikke er gress.. Å det kan jo bli super fint når de kommer til syne på natur tomten :)
Under ser dere bilder av hagen :)
Under her er det bilde av den delen vi må gjøre noe lurt :D

Her ser dere der vi fylte opp å sådde i fjord :) Plenen er LITT tufsete enda, men i løpet av denne sommeren, med godt med vanning og litt gjøsling, så kommer den nok til å bli sååå flott :)


Min kjære bygde nemmelig gjerde rundt hele varandan så lille Nero gutten vår skal få kunne løpt litt rundt :) MEN en litt større utfordring nå er at det er ett par katter som KOOOSER seg INNENFOR gjerdet.. hehe.. Å det er katter av det veldig bedagelige slaget som ELSKER å erte Nero.. hehe.. Han har "kun" hoppet over gjerdet EN gang.. hehe.. Men men.. kan jo hende de en vakker dag kan leke samme.. *ler* (trukke det nei) :PMå jo også legge med ett par bilder av lille jenta mi som har blitt 9 mnd... SYKT hvor fort tiden går :( Men gud såå morro det er :) Å jeg syns det bare blir mer og mer morro :)
Her står hun inntil ett tre nede i hagen.. Hun er litt ustødig, men får hun godt grep så står hun og går rundt :) En helt ny verden å oppdage nå :)
Så her var hun på sin første oppdagelses ferd i hagen :)

Lille jenta som måtte sitte pent å posere for mamman sin men pappa og onkel Are gravde og gravde :) Bak ser dere trappen ned min kjære bygde i fjord.. Ikke helt ferdig men.. Det blir den nok i år :) Ikke sant kjære??? :P

Å her står hun å holder hånden min trygt mens hun studerer eple treet sitt :) Det plantet vi til henne i fjort da vi kom hjem fra sykehuset med henne :D Altså.... EMILIE SITT EPLETRE :d

Emilie har den siste uken vært forskjøla for første gang :( Stakkars lille jenta vår.. hihi.. feber, hosting og skikkelig hes, surkling og litt mer behov for nærhet og kjærlighet :) å DA er ikke mamma`n vond å be da.. Sååå utrolig godt å både gi trygghet, kjærlighet og kooos når lillemor trenger det :)
Virker som hun er litt bedre i dag :)
Nå sover hun søtt i sengen sin, mens jeg innimellom titter bort på baby callen for å se at alt er oki der oppe :)
Nå er det Benedikte & Ove tid :) :) :) Med film, bruk litt snop og en god armkrok som nå venter på meg :)
Håper dere får en fortsatt fin helg og 17 mai feiring :)
klem klem
7 kommentarer:

Jannicke Iren Johansen sa...

Jeg ville også gjerne hatt en fiskedam i hagen med masse fine blomster rundt Benedikte. Kan se for meg det hadde vært kjempe fint:)

Og Emilie er jo bare helt skjønn - for ei nydelig lita prinsesse dere har!

Renée Tilbords Halden/Storbyen sa...
Denne kommentaren har blitt fjernet av forfatteren.
Renée Tilbords Halden/Storbyen sa...

Fiskedam er alltid koselig ja:) og masse stauder som blomstrer på forskjellige tider det er alltid bra...
ta en titt her ,han har og mange idéer http://www.hagedesigner.no/

Ha en flott 17 mai:)

Geir Ove sa...

Som jeg gleder meg til alt er ferdig . Blir veldig spennende å se det ferdige resultatet. Hva det enn blir da . Ehehe hadde vært noe med en liten dam me diverse blomster oppi og rundt med noen små fisker ute om sommeren. Men vi har snakket om mye forskjellig både en ute plass og bod. Kanksje kombinert i ett også. Trenger noen hode ideer og sette fantasien i sving.

Det var deilig å se lille Emilie sette sine første skritt på gressplenen her om dagen, kommer til å bli mange av de etterhvert. Er en kjempe spennende tid framover og stadig nye ting og som skal gjøres og utforskes . Og for
en enorm utvikling det har vært og tenk da hvor mye som skal skje . Hmmmmmm gleder meg masse samtidig som det blir masse å passe på og styre med . Hehehe.

Kose- grisene ♥ sa...

Hei på deg :-)
Nå er det lenge siden jeg har kommentert på bloggen din kjenner jeg! Og så morro, rett før jeg så at du foreslo dam eller sti, så tenkte jeg "der MÅ du ha en dam eller sti, det er jo SÅ koselig!!!"
Det drømmer jeg så veldig om å ha i min egen hage, elsker sånne koselige hager! Selv har vi verdens kjedeligste, med to trær nede ved veien, ingen sti, ingen dam, ingenting.. Snufs.. Bare noen katter som bæsjer den ned.. Haha :-) Men men, det går faktisk an å gjøre noe med, først må vi ta inne!

Tusen takk for alle de hyggelige kommentarene på bloggen min, når jeg ser navnet ditt dukker opp blir jeg så glad, så glad :-D For du har alltid noe pent å si <3

Lillemor er bare helskjønn <3 Nå er jeg 24 uker på vei, og gleder meg til å ha enda en liten vakring i nærheten <3
Håper dere får en flott helg, og lykke til med hagen!
Stooor klem :-)

Carolines Småbruk sa...

Ja, det er moro med blomster. Har i år ventet med å plante og så pga været. Men nå var det på tide.
Heldig du er som har drivhus, der kan du jo dyrke det meste ;) Lurer litt på om jeg skal skaffe det selv. Hvis ikke tenkte jeg å lage en grønnsakshage bak huset.. artig med litt "hjemmelaget".
Har du fått gjort noe mer i hagen eller? Følger med på bloggen din vettu!

verdens heldigste mamma sa...

Hei hei !!:)

Fiskedam i hagen ?? Det må jo være en drøm! Syns du skal gå for det så har kattene og Nero noe og studere ;) he he ..

Emilie har blitt utrolig stor !!! Også så utrolig nydelig!!! :) ) mnd også står hun der ? Det er ikke dårlig det! :)

Håper alt er bra med dere, også så deilig for Nero og leke fritt i hagen!
Han hadde nok likt Oda ;)

Stor klem til deg og hils familien :)