mandag, august 09, 2010

JIIIPPPIIIIII....

På søndag hadde vi huset FULT av familie :) Først og fremst fra min kjære ove sin side pluss min mimmi :) Vi er så alt for mange, ( noe som jeg ELSKER ) så vi må dele opp noen ganger :) Også er min kjære Ove sin familie såå mye mer sammensveiset enn min familie, noe jeg også ELSKER.... Syns det bare er helt herlig jeg :) Rydde, pynte og gleeede seg til store og små kommer :) DA KOSÆR JEG MEG :D
Enda så er ikke feiringen over heller.. Heeerlig :)
Nå forstår jo ikke den lille prinsessen vår så mye, men alikevel så er det super morro å gjøre dagen hennes til den BESTE :) Derfor satte jeg meg ned sent sent fredag å lagde ei krone til henne :)
Dette hekla teppet fikk hun av sin mormor.. kjempe fint var det :)


MEN.... det jeg EGENTLIG skulle vise dere... Var denne kaken under.. Min bedre halvdel fant ut på fredag at han ville lage en spesiell kake som ikke alle andre har.. Han tittet leeenge på nettet å fant plutselig ei Mikkes klubbhus kake han MÅTTE lage :) jaja.... tenkte jeg.... hvordan går dette... hihihi.. (unnsykld pus, men det var jo litt av en utfordring) hehe... Men jeg må bare ta av meg hatten å skryyyte Ove gutten min laaaangt opp i skyene.. For DETTE fikk du til :) :) :)
Kritt hvit, gul og "ikke farget" marsipan ble kjøpt på et konditori her i Halden.. Blå, rød og svart konditor farge ble kjøpt på Jernia her i Halden.. Den var dyr, men utrolig bra..
Her ser dere resultatet :) Nå kan han slutte som papir arbeider og starte som konditor :)
DU ER FLINK GUTTEN MIN :)


Denne søte lille marihøna var Emilie sin egen kake :) Hun stoooor kosa seg.. Smattet og mmmm`et seg :)
Hun fikk sååå mye fint.. :) masse duplo, klær, penger pluss pluss :)
Nå sover lille frøkna vår og vi skal se en film og kose VÅRS :)
Tusen takk for kake tips Ida (Put it in a box) :) Den SKAL jeg prøve en gang :)

God kveld folkens :)
klem klem

3 kommentarer:

Geir Ove sa...

Hehehe konditor du , Nja vi får nå se da men. Er jo morro dette her og da. Morro og få til noe som ikke alle andre har også da. Blir spennede å se hva vi får til til neste gang. Må jo bare finne på noe morro og fint da også.

Ja det er litt av en gjeng vi er . Selskap er alltid morro og kjempe kos. Alltid morro og gjøre i stand til sånt. Blir litt sliten etter en sånn dag og da. Men gud å vært det det er. Helt klart.

Kronen du lagde ble helt topp. Kjempe fin og Emilie er så stolt av å bruke den på hodet. Hun synes hun er bare sååååå fin.

Soffi sa...

WoW!! for både kake og krone. Må si dere virkelig har vært flinke! Nå vet jeg iallefall hvem jeg skal bestille kake hos neste gang :o)

Carolines Småbruk sa...

Hurra for lille tulla, og så fin kake ;) Må si at teppet fra mormor også var veldig fint, driver faktisk og hekler et sånt et selv ;) moro...