tirsdag, august 31, 2010

KLOKKE...

Jeg ER verdens heldigste jente...
Og jeg HAR verdens snilleste, fineste, omsorgsfulle, kjekkeste KJÆRESTE...
For i dag fikk jeg en sååå utrolig fiiin klokke av min kjære :))
Han er jo bare utrolig utrolig snill da..


Klokken er på, å jeg liker den sååå utrolig mye :) Igjen tusen tusen takk gutten min :)

For en liten stund siden var jeg innom Borg storsenter, på My cinnamon girl.. Der hadde de 50% på hele butikken å jeg gjorde fle kupp :) to herlige bukser, en nydelig lett kjole, og enda en kjole i lin :) Litt stort var det, men til neste sommer blir til min store glede kjolene tatt i bruk :)


Vi var også en liten tur i byn her i Halden her om dagen.. Da så jeg disse gummistøvlene til lille søta vår :) Som jeg har sett på før å har hatt sååå lyst å kjøpe til henne :)
Så da kjøpte pappan disse til henne :)
De er fra Ponny og er kjempe søte.. hihi :)
Ellers så har en ny epoke i livet startet.. Jeg har begynt å jobbe igjen etter mamma permisjonen :) Jeg må jo innrømme at jeg gruet meg litt.. Til å ikke få dele dagene med lillemor.. Men på en annen måte så skal det bli kjempe godt å komme inn i den vanlige hverdagen igjen, å føle at NÅ er det fredag OG helg :) Som Ove sier så vil jeg nok sette mye mye større pris på HELGEN :)
Er jo helt herlig å slutte kl 16.00 å dra hjem til lillemor som stråler da jeg kommer :) Og så lenge jeg vet hun har det bra, så har jo jeg det bra :)
Jeg har også bestil meg en veggtekst etter tips fra Elise ( http://elisemathilde.blogspot.com/ )
Gleder meg sååå utrolig til den kommer :)
Nå skal jeg steke en liten omelett, lage en stor kopp te og så finne sofan og kose meg resten av kvelden..
Ha en fortsatt fin kveld allesammen :)
Klem klem

fredag, august 27, 2010

HERLIG!!

Tidlig på onsdag morgen så sa jeg på tull (egentlig) til min kjære Ove.... " Du kjære.. hadde det ikke vært morro å malt gangen..?? Fått bort den lille mørke veggen med den lyse fargen som er på rommet til lille jenta vår (den heter delikat, å jeg elsker den)..... Du skjønner det at jeg kunne nemmelig tenke meg å få bort de møke møblene der ute i gangen skjønner du ove`n...." Å gjett hva... jo han var heeelt enig :) Å tro det eller ei.... han ble til og med mer ivrig for å begynne enn MEG...???.... hihi... Hørte jeg MENT TO BE??? hihi.. Like barn leker best :D
Så da satte vi i gang, med å rydde, rydde og rydde :) Bort med det stooore garderobeskapet, kommoden og en annen kommode.. Gangen ble så mye større.. Ove malte og koste seg.. Så fartet vi litt rundt å til slutt fant jeg det perfekte konsollbordet OG speilet.. Å jeg MÅ innrømme det selv.... å det er at jeg ble SÅÅÅ UTROLIG fornøyd :) Gangen ble så lys, ryddig og herlig.. Engleder å komme ut dit å se sååå fint det ble.. hihi...
Tuuusen takk for tipset Elise ( http://elisemathilde.blogspot.com/2010/08/fredag-er-kosedag.html ) For hvor du hadde bestilt din utrooolig flotte veggtekst.. Skjønner utrolig godt at du får mye skryt av den.. Jeg har allerede funnet den jeg skal bestille :) Å den skal plasseres over speilet dere ser på bilde under her :)
GLEDER MEG :)
Søt engle vinger som er en av maaange ting jeg har fra Yngvilds gaveri her i Halden :)
En så utrolig fin butikk man kan gå rundt å titte å koose seg :)


Kurvene under konsollbordet kjøpte Ove gutten min på Dag`s marked... Å de skal snart forbredes på kaldere vær :) Jeg ELSKER høsten... Tenne masse lys, noe vamrt i koppen og mer blogging :)

Sånne metall skilt har jeg noen av ja.. hihi :)


Disse krumkake formene har jeg vist før :) Sååå utrolig søte syns jeg.. De er også utrolig gamle, men fått lov å bruke de til telys altså.. :D

Duken her er jeg kjempe glad i :)

Ellers så er min mamma permisjon straks over for denne gang :( uffameg så trist i grunn... Nå som det er sååå morro.. Men jeg gleder meg også til å komme tilbake til hverdagen igjen. Føle at det er fredag og helg.. DET er en stund siden.. Ove sa i sta at jeg kommer nok til å sette enda større pris på helgen.. å det har han nok helt rett i.. :) Gleder meg til å komme inn i vanlige hverdags rutiner igjen.. Blir nok EKSTRA godt å komme hjem til vår kjære kjære datter som lyser opp dagene sååå vannvittig MYE... I disse dager har hun virkelig begynt å ta etter ting vi sier.. Spør jeg henne hva gakkakken sier.. såer hun kvakk kvakk.. hihi.. *sukk*... Spør jeg henne om hun kan ta telefonen.. tar hun hånden opp til øret å sier HEI eller HADOOO.. hihi..
Gud a meg man blir tullete som mamma.. hihi.. men deter en så utrolig herlig oppgave og ære...
Jeg er også så utrolig glad for at Emilie ikke skal i barnehage det første året.. Hennes farmor, mormor og pappa skal dele litt hver.. Ove har på 5 uker 2 uker fri.. så det skal nok gå veldig fint :)
Så denne helgen skal NYYYTES meg min lille herlige familie som jeg ELSKER over alt på denne jord.. Takk sier jeg bare :)
Nå skal jeg foreslå bitte litt is med sjokoladesaus OG en film før sengen kaller..
Nattinatt allesammen
klem klem


onsdag, august 11, 2010

1 år... ALLEREDE???

Tenk at i dag 11 august så ble lille den lille jenta vår 1 år... 1 år altså... SUKK... Gud hvor fort tiden har gått.. Helt uvirklig..
I dag har vi STOR kosa oss :) Det ble kos og pakke åpning inne i sengen vår til morgenen i dag.. Jeg merker at jeg syns det er utrolig morro selv :) Jeg gleder meg ikke til at enda ett år skal gå like fort... men jeg må innrømme at jeg gleder meg stort til den neste bursdagen hennes :) da vil det være litt lettere å gjøre dagen til hennes å hun selv forstår hvor kooooselig vi har det :)
I dag satt hun en liten stund i lekehagen sin å lekte med duplo hun fikk mye av til bursdagen på søndag og i dag :) den røde lego kassen har jeg kjøpt på europris til 199,- Egentlig litt lyst å kjøpe en eller to til, for var plass til mer i de enn jeg trodde :)
Dagen i dag har også gått med på tankene rundt det som da skjedde for nå ett år siden :) Hatt tårene lett ute i hele dag føler jeg... hihi.. Min kjære Ove skrev både før, under og etter fødsel alt som skjedde.. dette skrev han i en bok og limte inn bilder av Emilie og de første som besøkte oss på sykehuset.. Det er heeeelt utrolig at han i det hele tatt har gidda å sittet å skrevet alt det han har skrevet.. Helt ned til klokke slettet ting skjedde under fødsel har han fått med.. Grunnen til at han kom på den idèn da var pga jeg husker bort i mot ingen ting fra fødselen.. så utrolig godt å ha det skrevet ned så man kan sitte å lese tilbake på det :) Husker såååå godt den ene kvelden her hjemme, bare dager etter vi kom hjem.. Jeg hadde sovnet på sofan, han holdte på med noe lureri som jeg selvsagt ble veeeldig nyskjerrig på.. hihi.. Da jeg våknet, lå det en bok på bordet foran meg, med bilde av Emilie på utsiden, også sto det.. " Den første tiden"..... jeg var hel omtåka.. tittet på boken, bort på Ove, så på boken... Fikk til slutt tatt boken til meg.. åpnet den forsiktig med en stooor klump i halsen da jeg så var det var så kom tårene LETT..
Tuuuuusen takk kjære gutten min, skjønner virkelig enda mer i dag hvor utrolig godt det var å lese i den, med Emilie på fanget faktisk :) Den er GULL verdt å kommer til å ha så mye glede av den gutten min :)
Dagen har som dere skjønner vært så koselig og litt filosoferende :) Men det er BARE godt :)
Emilie har også fått trøske i munnen sin, altså sopp.. men fikk ett veldig godt tips på helse stasjonen, å det var å dyppe en Qtips i Faris, som IKKE skal være dø.. også pensle på de steden i munnen det er trøske.. å jeg syns jeg allerede ser at det blir bedre jeg.. Har såfall ikke blitt værre.. Dette er noe som er VELDIG vanlig blandt de små :) Hun har såfall ikke vondt av det :) Er så blid og fornøyd å det er jo super bra :)
Nå sover lille prinsessa vår å jeg skal kose meg foran tv`n litt før jeg skal legge meg :)
Snakkes nok snart igjen :)
klem klem

mandag, august 09, 2010

JIIIPPPIIIIII....

På søndag hadde vi huset FULT av familie :) Først og fremst fra min kjære ove sin side pluss min mimmi :) Vi er så alt for mange, ( noe som jeg ELSKER ) så vi må dele opp noen ganger :) Også er min kjære Ove sin familie såå mye mer sammensveiset enn min familie, noe jeg også ELSKER.... Syns det bare er helt herlig jeg :) Rydde, pynte og gleeede seg til store og små kommer :) DA KOSÆR JEG MEG :D
Enda så er ikke feiringen over heller.. Heeerlig :)
Nå forstår jo ikke den lille prinsessen vår så mye, men alikevel så er det super morro å gjøre dagen hennes til den BESTE :) Derfor satte jeg meg ned sent sent fredag å lagde ei krone til henne :)
Dette hekla teppet fikk hun av sin mormor.. kjempe fint var det :)


MEN.... det jeg EGENTLIG skulle vise dere... Var denne kaken under.. Min bedre halvdel fant ut på fredag at han ville lage en spesiell kake som ikke alle andre har.. Han tittet leeenge på nettet å fant plutselig ei Mikkes klubbhus kake han MÅTTE lage :) jaja.... tenkte jeg.... hvordan går dette... hihihi.. (unnsykld pus, men det var jo litt av en utfordring) hehe... Men jeg må bare ta av meg hatten å skryyyte Ove gutten min laaaangt opp i skyene.. For DETTE fikk du til :) :) :)
Kritt hvit, gul og "ikke farget" marsipan ble kjøpt på et konditori her i Halden.. Blå, rød og svart konditor farge ble kjøpt på Jernia her i Halden.. Den var dyr, men utrolig bra..
Her ser dere resultatet :) Nå kan han slutte som papir arbeider og starte som konditor :)
DU ER FLINK GUTTEN MIN :)






Denne søte lille marihøna var Emilie sin egen kake :) Hun stoooor kosa seg.. Smattet og mmmm`et seg :)
Hun fikk sååå mye fint.. :) masse duplo, klær, penger pluss pluss :)
Nå sover lille frøkna vår og vi skal se en film og kose VÅRS :)
Tusen takk for kake tips Ida (Put it in a box) :) Den SKAL jeg prøve en gang :)

God kveld folkens :)
klem klem

tirsdag, august 03, 2010

Idèer tas i mot med stor TAKK...

Neste uke fyller vår lille prinsesse 1 år... HJELPES..... :O
Tiden har gått så sinnsyktutroligekstremt FORT..
Men vi har kosa oss noe så inderlig mye da :) :) :)


Til søndag skal vi ha familieselskap og uken etter skal vi ha barneselskap :)
Å jeg gleeeeder meg STORT :)


Det som er at jeg har aldri stelt i stand til noe bursdags fest for ei så lita nusselig frøken... Å er det kanskje noen som har noen GOOODE idèer??
Både når det gjelder pynting, mat og ellers andre ting :)


Det er en ting dere må hjelpe meg med :)
Å det er å bestille pent VÆR :)



Nå venter en ny dag med mye kos med sin lille familie..
Skal se på en campingvong i dag, så får vi se ;)

Ha en fiiin dag allesammen :)


klem klem



søndag, august 01, 2010

JOHANNE 25 ÅR...

I dag 1 august så har JOHANNE
FØDSELSDAG :)
Etter det jeg har skjønt ;) så er hun bittelitt glad i å være midtpunktet.. Eller hva sier du Johanne...?? hihi..
DERFOR tenker jeg og lillemor at dette innlegget kun skulle handle om den SØTE SØTE Bursdags jenta :)
GRATULERER sååå mye med 25 ÅR`S dagen din.. Håper den blir PERFEKT :)
Ditt alltid blide og positive vesen smitter LETT over på såfall MEG :D
Unner deg alt godt..
EMILIE flagger for DEG i dag ;)
STOR klem fra lillemor og meg :)
Håper ellers alle dere andre bloggvenner får en flott søndag.. Har dere ikke besøkt Johanne sin blogg, så gjør det :) LOVE IT.......